INFO BIRO

Novi Bečej: Ovako se stvara turistički raj (FOTO)

Lepe vesti iz gradića na Tisi - za primer svima!

                         

Kad neko voli mesto u kom živi, onda mu ne pada teško da zasuče rukave i uredi ga da izgleda još lepše! Tome u prilog ide i priča koja nam stiže iz Novog Bečeja: zajedničkim snagama Turistička organizacija Novog Bečeja i ljubitelji Tise očistili su i pripremili ostrvo za letnju sezonu.

               

              

- Započeli smo adaptaciju i uređenje površine na prostoru Gradišta kraj Tise i pravljenje pešačke staze, koja će spajati centar grada sa lokalitetom Stari grad – kaže Nemanja Vasković, direktor Turističke organizacije opštine Novi Bečej. - U saradnji sa Kancelarijom za mlade 21. juna uredili smo ostrvo, koje je jedno od glavnih kupališta pre svega za Novobečejce, ali i za naše drage goste. Prošle godine je grupa građana uz podršku Turističke organizacije uredila jedan deo ostrva, a postavljen je i mobilijar kako bi boravak na ostrvu bio što ugodniji. Ove godine smo samo nastavili radove, proširili i očistili od šiblja platoe na ostrvu. I ovog puta su nam se priključili građani, čak je jedna grupa na čelu sa Mladenom Lalićem pre nas počela uvodne radove čišćenja. U planu je da u narednom periodu obezbedimo prostor i rekvizite za sportske sadržaje.

                          

                               

Bez ikakve sumnje, gosti Novog Bečeja ovog leta mogu da očekuju još lepši boravak u gradu na Tisi. Ljubazni, vredni i uporni domaći ne odustaju od ideje da ispune visoke kriterijume posetilaca iz celog sveta. Lep primer svim opštinama u regionu da do maksimuma iskoriste turističke potencijale i privuku što više turista koji će s’ oduševljenjem pričati o lepotama Balkana… Jer, zaista imamo čime da se pohvalimo!

                          

                                     

Aleksandra Tanasković

                                  


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku. 

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji. 


Preporučene priče:

Tamo gde vas ptice bude: Rajska vrata Homolja (FOTO)

Rođeni ste u Jugoslaviji? Ovo će vas ganuti do suza (FOTO)

Sjaj i beda života van ex-Yu: Istina vam se (ne)će dopasti!

Povezane teme: Tisa Novi Bečej Srbija turizam