INFO BIRO

​Nov sistem plaćanja saobraćajnih kazni na rate u Abu Dabiju

Integrisani transportni centar pruža laku uslugu plaćanja za stanovnike.

Odeljenje za transport Abu Dabija pokrenulo je uslugu "jednostavnog plaćanja" koja omogućava korisnicima plaćanje kazni na rate.

Integrisani transportni centar (ITC) Odeljenja za opštine i transport (DMT) saopštio je da korisnici kreditnih kartica First Abu Dhabi Bank, Abu Dhabi Commercial Bank i Emirates Islamic Bank mogu koristiti ovu uslugu. ITC planira da uključi više banaka do prve polovine 2024. godine.

Usluga omogućava korisnicima da plate ITC kazne kroz nekoliko rata, sa minimalnom zajedničkom vrednošću od 3.000 AED. Korisnici mogu iskoristiti ovu uslugu preko TAMM servisnih centara ili centara sreće korisnika u sedištu gradske opštine Abu Dabi i gradske opštine Al Ain.

Vozači mogu da plate svoje nagomilane kazne, a zatim da zakažu plaćanja u ratama u nizu određenih perioda na tri, šest, devet ili 12 meseci, bez kamate.

Korisnici mogu da koriste ovu uslugu plaćanjem kazni putem kreditne kartice u jednom od gorenavedenih centara. Nakon toga, rezident je dužan da kontaktira banku u kojoj je kreditna kartica izdata kako bi zatražio plaćanje iznosa na rate u željenom periodu.

ITC je naveo da ova usluga potvrđuje svoju želju da olakša procese plaćanja i pruži pogodne planove plaćanja, osiguravajući povećan nivo zadovoljstva među korisnicima i doprinoseći jačanju pozicije Abu Dabija kao jednog od vodećih gradova na svetu za život i ulaganje.

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.