INFO BIRO

Nataša iz Požarevca - bolivudska zvezda (FOTO + VIDEO)

Natašu Stanković, Požarevljanku koja živi i radi u Bolivudu, 27. maja upoznaće i svetski filmofili.Tada počinje prikazivanje njenog prvog filma - 7 Hours To Go - u kom glumi glavnu žensku ulogu.

  

Prelepa brineta igra Maju, devojku glavnog junaka ovog filma, piše portal eBraničevo.

Inače, „7 Hours To Go“ je triler čija se radnja odvija u Mumbaju.Okosnica priče, inspirisane istinitim događajem, zasniva se na krizi sa taocima, a tokom filma prate se dešavanja u periodu od sedam sati od incidenta.

Nataša Stanković već se oprobala u Bolivudu. U trileru “Satiagraha“, indijskog reditelja Prakaša Jhe,  otpevala je glavnu numeru. To je bio svojevrstan pomak u karijeri od snimanja reklama u Indiji, ka ozbiljnijim poslovima. Posle toga je dobila manju ulogu u filmu „Dishkiyaoon“ sa Harmanom Bavedžom, a sarađivala je i sa najvećom muškom zvezdom Bolivuda, Adžejom Devganom, sa kojim je snimila film „Action Jackson“.

  

  

Prve baletske korake Nataša je napravila u Baletskom studiju “Amadeus” u Požarevcu. U Indiju je stigla posle probnih snimaka koje je napravio njen ujak. Kako se u Srbiji bavila baletom, nije joj bilo teško da savlada indijske plesove, pa je potom, malo po malo, dobijala prve poslove. Danas je glumica, plesačica i model, koja je dostigla rang zvezde u Indiji, savladala  hindi i pleše kao prava bolivudska zvezda.

  

  

Stankovićeva je 2014. godine dobila priliku da se takmiči za nagradu od 200.000 dolara u osmoj sezoni indijskog “Velikog brata” - “Big bos”. Ovaj program pratilo je oko 100 miliona ljudi u Indiji, ali ga je Nataša napustila, nezadovoljna tretmanom produkcije koja je želela da je predstavi kao „glupu lepoticu“. Ipak, to joj je bila odskočna daska za Bolivud.

Pogledajte najavu filma "7 Hours To Go":

Natašu Stanković možete pratiti preko njenog FB pejdža - kliknite OVDE

BIRO/eBranicevo.com

Foto: Facebook


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Naš Danilo trči za one kojima je najteže - podržite ga!

FOTO-PRIČA: Nestvarna mesta u Srbiji

Povratak u prošlost: Ovako je Dubai izgledao pre 30 godina (VIDEO)