INFO BIRO

Luksuz svetskih metropola u prvom kondominijumu na Novom Beogradu

Kondominijum Wellport nudi vam sve ono o čemu ste maštali i mislil da je moguće samo u svetskim metropolama poput Njujorka ili Dubaija

Pogled na zelenilo kada se probudite, privatni park, prostor za rekreaciju i šetnju, dvadesetčetvoročasovna recepcija, privatni parking i dečije igralište. Sve to skupa zvuči kao san snova, kao mesto za život koji je nemoguće naći u Srbiji, u Beogradu, već više podseća na onaj koji postoji samo u svetskim metropolama poput Njujorka ili Dubaija.

Ipak, luksuz kakav zamišljate da je "negde tamo", u velikim gradovima čijem se obilju i načinu života oduševljavamo, moguće je imati i u srpskoj prestonici i to u Wellportu, prvom kondominijumu na Novom Beogradu, koji je ove godine dobio prestižnu nagradu internacionalnog magazina CIJ za Najbolji stambeni kompleks na srpskom tržištu. 

Reč je o zatvorenom vidu stambenog kompleksa koji ima dvadesetčetvoročasovnu recepciju, kartični pristup, zelene površine, teretanu na otvorenom, dečija igrališta. U kondominijumu svi zajednički sadržaji imaju redovno profesionalno održavanje ali i obezbeđenje. Ovakva vrsta stanovanja uglavnom je najzastupljenija u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. 

Takav način života sada je na dohvat ruke i ljudima koji žive u Srbiji. Većina stanovnika prestonice, ali i drugih većih gradova u Srbiji, uglavnom mašta o tome da kada dođu kući s posla imaju svoje parking mesto, ali i prostor gde će moći da prošetaju, rekreiraju, opuste se. Sve te želje, koje nam deluju gotovo nemoguće, svojim stanarima nudi Wellport, projekat izraelskog investitora Shikun & Binui Group. 

Osim stanara, do zgrada i zajedničkih sadržaja, ne može da dođe niko ko se prethodno nije najavio, a čitav stambeni kompleks ima stalni video nadzor, tako da je bezbednost na najvišem nivou. Wellport je sigurna luka koja garantuje komfor, udobnost ali i osećaj intime, koji se teško ostvaruju u klasičnim zgradama i stanovima. Sav taj luksuz više ne morate da tražite van svoje zemlje - i u domovini možete da imate sve što poželite.

Ovakva vrsta stanovanja pogodna je kako za porodice – jer deca imaju prostor za igru unutar kondominijuma, tako i za one koji žive sami i žele mir i intimu nakon napornog radnog dana. Wellport je idealan i za starije osobe, za penzionere, koji više ne moraju da brinu o tome gde će u šetnju – samo njihov park uvek im je na raspolaganju. 

I na kraju, vlasnici kućnih ljubimaca takođe biraju Wellport jer znaju da će njihove kuce uvek iamti gde da se igraju ne smetajući drugim stanarima – u parku koji je ograđen i namenjen samo njima. Ukoliko planirate ulaganje u nekretnine i kupovinu stana na Novom Beogradu, imajte u vidu da je Wellport projekat koji treba neizostavno da pogledate. 

Zato, zakažite posetu prodajnom salonu na telefone: 011/4240-222 i 063/408-050, a profesionalni tim vodeće konsultantske kuće za nekretnine i ekskluzivni zastupnik za prodaju Wellport stanova - CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe, će vas detaljnije upoznati sa svim pojedinostima i pružiti kompletnu podršku u izboru idealnog stana i pratiti vas kroz celokupan kupoprodajni proces. Više informacija o stanovanju kao iz snova, možete pogledati na sledećem linku - https://wellport.rs/en/.

NAŠ BIRO