INFO BIRO

Internacionalni ONLINE dogadjaj "PRODAJA I PRODAJNI KONTROLING"

Očekujte internacionalni ONLINE dogadjaj koji će okupiti 13 odličnih panelista  iz EU-Poljske, Hrvatske, Severne Makedonije i Srbije koji će preneti praktična iskustva u implementaciji teorijskih modela  iz svoje oblasti rada.

Inspiraciju za temu konferencije „ PRODAJA I PRODAJNIKONTROLING” pronašli smo u svakodnevnim izazovima sa kojima se srećemo u radu-kako postići, podići, sačuvati i očuvati rezultat poslovanja?  Struktuiran pristup prodaji je od ključnog značaja za rezultat preduzeća.

PRODAJA I PRODAJNI KONTROLING su dve strane iste medalje, povezane i neodvojive, na prvi pogled suprostavljene-analitika i komunikacija, priprema i realizacija, racio i soft veštine, medjutim predstavljaju neodvojivu celinu. Očekujte internacionalni ONLINE dogadjaj koji će okupiti 13 odličnih panelista  iz EU-Poljske, Hrvatske, Severne Makedonije i Srbije koji će preneti praktična iskustva u implementaciji teorijskih modela  iz svoje oblasti rada.

Ovaj događaj će trajati jedan dan, 28. Juna 2021 od 10:00 – 15:30 i biće obrađeno 13 različitih tema iz  koja će biti prezentovana od strane domaćih i međunarodnih stručnjaka. Predavači će Vam preneti svoja iskustva i dati savete za vodjenje prodajnih timova, efikasnog i efektivog rada sa klijentima, proizvodima/uslugama, zaposlenima. Pokušaćemo da rešimo mnoge dileme, sumnje, pitanja i brige koje su svakodnevno povezane sa upravljanjem preduzećem i poslovnim procesa.

KOME JE PROGRAM NAMENJEN?

Vlasnicima preduzeća i najvišem menadžmentu;  

Rukovodiocima, menadžerima, nosiocima poslovnih funkcija prodaja, proizvodnja, nabavka, logistika, IT, finansije, kontroling, računovodstvo, opšti poslovi;

Pespektivnim referentima u kojima firma prepoznaje potencijal i želi da razvija njihove kompetence;

DETALJI KONFERENCIJE:

Za više prijavljenih iz iste kompanije možete očekivati dodatni popust. Prijava i informacije na office@casaforte.rs; kontakt: + 381 69 5545 717

Pristup konferenciji imaju svi koji se registruju i izvrše uplatu u navedenom roku i svaki učesnik će dobiti poseban link za povezivanje. Komunikacija će se vršiti na: engleskom, hrvatskom i makedonskom  i  srpskom jeziku. Konferencija će biti otvorena 10 minuta pre početka. Prezentacije sa ovog kontroling događaja će biti dostavljene svim učesnicima po završetku konferencije. Dogadjaj će biti  snimnjen od strane organizatora.

Svaki učesnik će moći da komunicira sa govornicima putem pisane komunikacije (chat) i odgovor će dobiti na isti način


Kotizacija: 79 EUR za prijave i uplate do 11.06.2021 99EUR za prijave i uplate od  11.06.2021. Za studente i nezaposlene cena je 59 EUR (u dinarskoj protivvrednosti)

Za sve čitaoce portala Naš BIRO posebne pogodnosti učešća, cena programa je 19 eura. Ukoliko ste zaniteresovani  pošaljite nam mail > tanja@evansmedia.net 

ORGANIZATOR: CASA FORTE


;