INFO BIRO

Čudo iz Rijeke: Poslušajte kako pjeva ova djevojčica (VIDEO)

Oduševila je Ameriku kako glasom, tako i šarmom.

              

Region Balkana iznjedrio je mnogo kvalitetnih umjetnika i sportista. Ali ono što je pošlo za rukom tinejdžerki iz Rijeke odavno nije viđeno na tlu “Obećane zemlje”.

Prije nego je osvojila Amerikance svojom izvedbom Beyonceine pjesme 'Listen', u showu 'Little Big Shots', Mia Negovetić (13) imala je kratki intervju s voditeljem Steveom Harveyjem piše 24sata.hr.

U studiju se pojavila sa širokim osmijehom, a prvo što ju je Harvey tražio bilo je da mu kaže nešto na hrvatskom jeziku.

- Bok, kako si - rekla mu je, a on je napravio facu kao da je to nešto što nikada ne bi mogao izgovoriti. Mia je tada prasnula u smijeh i zamolila ga da više pokuša izgovoriti. On joj se 'smilovao' i prilično dobro progovorio hrvatski te ispričao kako se Mia uopće pojavila u showu kojeg je zamislila Ellen DeGeneres.

              

[EKSKLUZIVNO] Za sve one koji nisu bili u mogućnosti gledati Little Big Shots radi Mije, mi vam donosimo cijeli razgovor sa Steveom Harveyem!

Posted by Mia Negovetić FP on Monday, March 21, 2016

                    

- Vidjelio smo snimku s njezine školske priredbe i tada smo počeli slati e-mailove veleposlanstvu, koje je onda kontaktiralo školu i Mijinu majku. Bilo je to pravo putovanje i ona je sada tu s nama na ovoj sofi - rekao je.

Mia je opisala i svoje uzbuđenje kada je saznala da će ići u Ameriku, a Steve je htio znati sanja li ona o tome da bude pjevačica.

- Ja jako volim peći kolačiće i torte, ali i jako volim pjevati. Htjela bih biti slastičarka-pjevačica - rekla je.

On ju je tada pitao je li puno vježbala, a ona je spontano pitala 'za što?' te tako nasmijala voditelja i sve ostale u studiju.

Steve je tada pohvalio njezinu osobnost i najvio njezin nastup. Kako se vama dopada Mia Negovetić? Podijelite sa nama kroz komentare!

   

[EKSKLUZIVNO] Donosimo vam nastup Mije Negovetić s Little Big Shots s Hrvatskim titlovima!

Posted by Mia Negovetić FP on Sunday, March 20, 2016

           

BIRO

          


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.                                          


Preporučene priče:

Akcija za aplauz: Moda koja život znači (FOTO)

FOTO-PRIČA: U Dubaiju otvoren bar iz snova

Mladi iz ex-Yu menjaju sve(t): Samo nam je ljubav potrebna

;