INFO BIRO

Crnogorska atrakcija: Avanturiši se, ne vidio se

U Avanturističkom parku na Crnom jezeru do kraja turističke sezone trajaće zanimljivo takmičenje.

Po na­ja­va­ma or­ga­ni­za­to­ra Avanturističkog parka „Crno jezero“ i agencije „Wild to­ur Mon­te­ne­gro”, tak­mi­če­nje je se­zon­skog ka­rak­te­ra s ci­ljem da obo­ga­ti ukup­nu tu­ri­stič­ku po­nu­du na oba­la­ma naj­ljep­šeg Gor­skog oka na Dur­mi­to­ru.

- Svake srijede do 16. septembra, pobjednik nedjeljnog takmičenja osvaja besplatnu nezaboravnu adrenalinsku tu­ru između ogromnih kamenih blokova i pjenušavih virova kanjona Nevidio. Svake srijede pozivaju se planinski avanturisti da u 17,00 ča­so­va učestvuju u finalima osvajanja najbrže planinske avanture, a veliko finale, u kojem će najbolji sedmični takmičari odmjeriti br­zi­nu i spretnost u osvajanju planinske staze zakazano je za 16. septembar. Pobjednik sezonskog takmičenja „Avanturiši se, ne vidio se“ dobija let paraglajdingom, vikend za dvoje u hotelu „Žabljak“ i vaučer od kompanije „Meditas“ u iznosu od 100 eura. Za drugoplasirane i trećeplasirane pripremili smo nagrade poput besplatnog kanjoninga za dvoje, zip-lajn preko Ta­re, kao i lijepe pakete i vaučere od kompanije „Meditas” - ka­že me­na­džer pro­da­je Je­le­na Vuk­sa­no­vić.

Ona is­ti­če da je ova po­nu­da pred­sta­vlja idealnu i je­din­stve­nu pri­li­ku za sve ljubitelje sporta, adrenalinske zabave i zdravih stilova života da se zabave na Crnom jezeru u nedjeljnom takmičenju, ali i osvoje vrijedne nagrade.

BIRO/Dan

Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Brioni - omiljeno Titovo ljetovalište

Spremajte kofere: Odmor u domovini

Top 30 najatraktivnjih lokacija u BiH (FOTO + VIDEO)