BIRO PRIČE

UAE na prvom mestu u svetu po bezbednosti žena

Za ovu studiju, žene širom sveta, starije od 15 godina, izjašnjavale su se o tome da li se osećaju bezbedno dok šetaju same noću u gradu ili oblasti u kojoj žive

Prema velikoj studiji Univerziteta Džordžtaun, UAE imaju najveći procenat žena koje se osećaju bezbedno u svojim zajednicama širom sveta. 

Jedan od najboljih stvari kod života u UAE je sigursnost koju stanovnici osećaju, pa tako ne čudi da su UAE rangirani na najvišem mestu kada je u pitanju i bezbednost žena.

Za ovu studiju, žene širom sveta, starije od 15 godina, izjašnjavale su se o tome da li se osećaju bezbedno dok šetaju same noću u gradu ili oblasti u kojoj žive. 

Žene u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, njih čak 98,5 odsto je izjavilo da se oseća bezbedno, što je najveći procenat u svetu. 

Inale, prema studiji Blumberga, UAE su nedavno zauzeli treće mesto u svetu po svom odgovovoru i upravljanju krizom koju je izazvala pandemija korona virusa. UAE su takođe rangirani i kao četvrto najbolje mesto na svetu za život i radi iseljenika.

Naš BIRO


;