BIRO PRIČE

Rock zemljotres: Van Gogh u Dubaiju! (VIDEO)

Koncert koji smo dugo čekali - kultni rock and roll band dolazi u pustinju!

Veliki "Van Gogh" je na svojoj Facebook stranici koju prati više od 230.000 ljudi, najavio koncert u Dubaiju - 3.3. u kultnom rokerskom klubu "The music room" u Bur Dubaiju.

Kontaktirali smo Đuleta, frontmena benda, koji nam je potvrdio dolazak. Radujte se, ljudi!

I svi "Gogovci" se raduju dolasku u pustinju i jedva čekaju da svoju priču podijele sa svim urbanim ex-Yu ljubiteljima rock and rolla na jednom mjestu.

Još jedan kuriozitet je što će "Van Gogh" baš ovdje i s nama proslaviti 30. rođendan! Trideset godina uspješnog rock and roll staža je za njima. Puno albuma, svirki, koncerata... Ipak, ovo im je prvi koncert na Bliskom Istoku.

Iako je njihov rođendan, oni nose pune ruke poklona. Svi će na ulazu dobiti CD "Neumeren u svemu". Prvi put da dubajćanska publika dobije poklon od izvođača. Mada, ne samo Dubajćani, vjerovatno će na koncertu biti i ljudi iz drugih Emirata, pa i Omana, Katara... Zašto da ne? Vrijedi malo potegnuti zbog ovakvog događaja! Koncert je lijepo isplaniran za četvrtak veče, rijetko ko radi petkom, pa se može "zaglaviti" do kasno u noć.

Koncert je ujedno i poklon za Osmi mart, nekoliko dana pred praznik. Mada Đule poručuje da ovaj praznik baš i nema puno smisla ukoliko niste pažljivi prema svojoj odabranici tokom cijele godine.

- Neka romantika ugleda svetlo dana! Muškarci, pokrenite svoje izabranice na jedan "opasan ples"... Ovo je koncert za čuvare urbanog duha i sve one koji se energično i emotivno osećaju, za sve ljude sa prostora bivše nam države! Dođite da sa nama proslavite 30 godina odbrane ukusa i dostojanstva - poručuje Đule.

- Mi se nikada nismo odrekli svog dečačkog sna. Neka se i u vama pokrene taj skriveni mladalački duh, sećanje koje i dalje roka i rolla. Vaš huk - "Van Gogh" zvuk! - zaključuje Đule.

Pjesma kaže "Nisam kao oni koji zabavljaju, nisam kao oni što otimaju". Oni su bolji, ali ipak, očekujte vrhunsku zabavu! Kvalitetnu, prije svega. "Van Gogh" će vam oteti svu negativnu energiju i pretvoriti je u pozitivnu, sigurni smo... 

Vidimo se 3.3. u "The music room"!

A do tada - zagrijavanje! Poslušajte "Neko te ima noćas" - kliknite OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Licem u lice: Ovo može samo "Van Gogh"! (VIDEO)

Jedan poziv menja sve: Kako smo Beograd zamenili Dubaijem

Za pamćenje: Najbolji video-snimak Dubaija ikada!


;