BIRO PRIČE

Predlozi za romantičnu večeru na Dan zaljubljenih u Dubaiju

U vezi ste? Ili solirate? Svejedno! Proslavite Dan svetog Valentina na način dostojan kraljeva!

Izaberite jednu od mnogih ponuda romantičnih restorana za posebnu večeru sa vašom drugom polovinom - sa pogledom na “Burj Al Arab” i Arapski zaliv ili odlazak u luksuzni hotel sa pet zvezdica na spa tretman... Ne ustručavajte se ako nemate svoj “plus 1” - klubovi u Dubaiju prave tematske večeri i za one koji su solo!

Mint Leaf of London

Na Dan svetog Valentina uživajte u meniju koji se sastoji od tri jela. U skupljoj varijanti - 4,999 za dvoje - možete da provedete veče u privatnoj sali, uz šampanjac i večeru koju služi lični konobar. Ovaj paket uključuje i privatan prevoz.

Od 844 AED. Emirates Financial Towers, DIFC (04 706 0900).


Večera pod zvezdama

Uživajte u meniju od sedam jela na otvorenom, pored bazena u JW Marriott Marquis Dubai sa prekrasnim pogledom na Burj Khalifu. Ovaj doživljaj prati cena od AED 1,850 po paru, i uključuje pića i penušavo vino pri dolasku i stazu prekrivenu laticama ruža. Dostupno je samo osam stolova za dvoje.

JW Marriott Marquis Dubai, Business Bay (04 414 3000).


Uživajte u večeri sami na privatnoj plaži

Sa pogledom na more i panoramskim pogledom na Dubai, večera na privatnoj plaži u Waldorf Astoria, Palm Jumeirah predstavlja idealno romantično veče. Vaš lični domaćin će vas dočekati i sprovesti do kućice pored mora dekorisane svećama, gde će vas već sačekati personalizovan meni - AED 1,600 za par (meni sa morskim plodovima), AED 1,300 (internacionalni meni ne uključujući pića).

Waldorf Astoria Dubai, Palm Jumeirah (04 818 2222).


Sea Fu

Gosti mogu da rezervišu vilu dekorisanu svećama i ružama uz izbor muzike. Prilikom dolaska, dame će dobiti buket ruža i flašu rosé šampanjca. Parovi će takođe dobiti 30-minutnu masažu stopala između 17:30 i 18:45h. Paket uključuje meni sa četiri jela, čokolade, dolazak  i odlazak “mercedesom” S klase (ili “bentlijem” uz doplatu).  Cena - od AED 5,500 do AED 6,500 (vila uz obalu mora).

5.30pm-11pm. Four Seasons Resort Dubai, Jumeirah Beach Road (04 270 7777).


Večera na plaži u Al Qasr

Udvarajte se svojoj voljenoj uz intimnu i privatnu večeru na Madinat Jumeirah plaži. Uživajte u meniju sa četiri jela uz flašu šampanjca (po paru) i dobićete kako specijalan poklon i bombonjeru, tako i uramljenu fotografiju te večeri.

AED 2,800 po paru, uključujući “pića kuće”, AED 2,200 sa bezalkoholnim pićima. 7pm-11.30pm. Al Qasr, Madinat Jumeirah, Umm Suqeim (04 366 6730).


BiCE Mare

Italijanski restoran je posvetio “njegov i njen meni” svetom Valentinu, Per Lei e Per Lui (za nju i za njega). Šef Francesco Guarracino je posebno dizajnirao za ovu priliku četiri jela tematski nazvana Strast, Harmonija, Ljubav i Iskušenje.

AED 1,600 po paru, uključujući dve čaše šampanjca. BiCE Mare, Souk Al Bahar, Downtown Dubai (04 423 0982).

A. Tanasković/timeoutdubai.com

Foto: emiratesweek


;