BIRO PRIČE

Pisac rekorder iz Užica: Život se menja hrabrim potezima

Statuse Andrije Terzića svi čitamo i svi šerujemo, a uskoro ćemo imati priliku da se i družimo sa njim u Dubaiju!

U nedelju, 22. januara 2017. od 19:30h Ocean View hotel Lounge TRIBECA u Dubaiju biće mesto okupljanja ljubitelja pisane reči. Andrija Terzić, jedan od najpopularnijih autora koji drži primat na društvenim mrežama dolazi u najpoznatiji emirat, gde će predstaviti svoje knjige.

Terzić, autor dva romana, postao je za kratko vreme najinteresantnija medijska figura na Balkanu. Neki ga vole, neki ne, jedni ga hvale, drugi ga kritikuju, prate  ga javno (i tajno!), dok on piše o onome što oseća i živi. Mnogi se u njegovim rečima prepoznaju. Neke umeju i da zabole, a najhrabriji se uz njegovu pomoć suočavaju sa bolnim istinama i nalaze snagu da nastave dalje. Internetom kruže misli sa potpisom A.T. 

Na društvenim mrežama ga prati nekoliko stotina hiljada ljudi. Ukoliko ga još niste zapratili, kliknite OVDE

Citate iz njegovih knjiga  dele poznati i uspešni ljudi širom regiona.

  

  

Poznat je kao veliki motivator i  čovek koji ume da probudi ljude i natera ih da se bore.

Kaže da danas lajkovi više nisu hrana za ego. To je danas “share”.

Andrija Terzić je svestran i samouk mladić. Zastupa ideju da promena navika menja život, što je i dokazao ušavši u književni svet na velika vrata.

Nije završio škole za IT, ali zovu ga na tribine da savetuje druge kako da vladaju društvenim mrežama.

- Ja živim ono što pišem. Ako imate srce, svoj san i svoju ideju, ne postoji ništa što će  vas skloniti sa vašeg puta. Najsrećniji sam kad na tom istom putu sretnem ljude koji mi kažu da sam ih naveo na razmišljanje, popravio im dan, podigao motivaciju.

  

  

Online zvezdane trenutke živi tokom poslednjih godinu dana. Na tom putu se bavi otkrivanjem ljudske duše, vrlo studiozno i slojevito. Dok se neki plaše da će biti povređeni i kriju osećanja, Andrija budi emocije i hrabri druge da se otvore.

- Život mi je dao hrabrost. Mogu da kažem šta osećam, nemam problem s tim. Nema ništa lepše od toga da propagiraš ljubav i odvojiš je zauvek od mržnje. Svoje najlepše tekstove sam napisao potišten i razočaran.

Njegov poslednji roman "Plivač" ušao je u konkurenciju za NIN-ovu nagradu. Prvi je Srbin čiji je autobiografski roman predstavljen u Pekingu. Promocija koju priprema za Dubai biće jubilarna. Terzić šezdeseti put pakuje kofere i odlazi za svojim delom.

Dok Andrija ne stigne u Dubai, podsećamo na neke od njegovih najčešće šerovanih citata:

  


  


  


BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Nostalgija: Novogodišnja priča Mome Kapora

Šapčanin u Dubaiju: Lični trener Dijega Maradone (FOTO)

Slatke muke južnjačke: De će ideš za Novu? (FOTO)


;