BIRO PRIČE

MALI SVET: POMOĆ NAJMLAĐIMA - DOLAR NA DAN

Uključite se u akciju pomoći ugroženoj deci u Srbiji!

Svima nam je poznato da je ekonomska situacija u Srbiji izuzetno teška. Prosečna primanja su mala, standardi u zdravstvu i školstvu daleko su od evropskih, mnogim opštinama i ustanovama nedostaju osnovna sredstva za rad.

Sve je više onih kojima je pomoć neophodna, a među najugroženijima su deca. Najmlađima nije uvek pružena mogućnost da bezbrižno rastu i razvijaju svoje talente i potencijale.

Podstaknuti ovim činjenicama i željom da pomognemo, pokrenuli smo volontersku akciju “Mali svet”. Cilj naše akcije je da u saradnji sa vama, ljudima dobre volje i velikog srca, pružimo konkretnu dugoročnu pomoć deci u Srbiji. Našu akciju podržavaju organizacija "Moj heroj" i emisija "Kvadratura kruga".  

Za dugoročni uspeh i omasovljenje naše akcije neophodan je kontinuitet. Pozivamo vas da se priključite tako što ćete se na našoj web strani Donacije pretplatiti na donacije u iznosu od $30 mesečno u periodu od 6 ili 12 meseci. "Dolar na dan" je simbolična suma koju svako od nas neosetno potroši, a koja može puno da pomogne. Uplata donacije je jednostavna - kreditnom karticom putem PayPal sistema.

Svi donatori u svakom trenutku imaće potpuni uvid u iznos prikupljenih novčanih sredstava i njihovu namenu.

Više podataka o “Malom svetu” možete naći na sajtu, a najnovije vesti, akcije i aktivnosti na našoj Facebook stranici.

Trenutno je u toku velika akcija stipendiranja srednjoškolaca koji žive u učeničkim domovima u Srbiji.

Pozivamo vas da se pridružite i postanete redovni član “Malog sveta”, i u skladu sa vašim mogućnostima preuzmete stipendiranje đaka u Srbiji.

Podelite naš entuzijazam i dobru volju - pridružite nam se!

Srdačan pozdrav
Mali svet

;