BIRO PRIČE

Flydubai: Neverovatna akcija do kraja januara!

Aviokompanija Flydubai je ove nedelje snizila cene do nekoliko izabranih destinacija u Aziji, u Africi i na Bliskom Istoku.

Nove snižene cene biće dostupne za kupovinu do kraja meseca, do 31. januara u podne, i važiće za putovanja od 1. februara do 30. aprila.

Tokom ove promocije najjeftinija redovna cena povratne karte u ekonomskoj klasi do Dubaija je od 228 evra,  do Dohe od 385 evra, dok je Katmandu od 497 evra, a Kolombo na Šri Lanki je od 473 evra. Cene karata zavise od datuma polaska iz Beograda i povratka sa navedenih destinacija.

Sve cene su sa uračunatim taksama i nadoknadom za izdavanje karte. U cenu cenu je uključen i prevoz prtljaga od 20 kg, kao i ručnog prtljaga od 7kg. Putnici Flydubaija na liniji iz Beograda do Dubaija na raspolaganju imaju i besplatan topli obrok. Ova usluga se, međutim, dodatno plaća na drugim letovima iz Dubaija.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj 011 322 4952 ili 323 4843, kao i na 062 602 060, viber ili sms na 062 60 20 60 ili možete poslati upit na avio@kielo.net.

Za više informacija kliknite OVDE

BIRO/Aviokarta


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Rock spektakl: U prodaji karte za koncert "Van Gogha" u Dubaiju!

"Beogradski Sindikat" i "Mali Svet": Svim srcem za decu (VIDEO)

Uskoro novi aerodromi na prostoru ex-Yu


;