BIRO PRIČE

DOMAĆINSKI: Proslava Dana državnosti Srbije u Abu Dabiju

Dođite u hotel Le Meridien Abu Dhabi da se družimo!

Hotel Le Meridien Abu Dhabi i direktor hotela Nemanja Aćimović pozivaju vas na NEFORMALNU proslavu:              

                                                                        Dana državnosti Srbije

                                                                          15.02.2015. od 19h,                                        

                                                                          Restoran “Acropolis”,                                                                   

                                                                         Le Meridien Abu Dhabi

...gde ćemo vas ugostiti uz tradicionalnu srpsku gostoljubivost i druželjubivost, domaćinske specijalitete i zvuke rodnog kraja.
Na ovu proslavu pozvani su svi članovi srpske zajednice u UAE, drage nam komšije iz bivše Jugoslavije, kao i svi prijatelji Srbije i Srba kojima ćemo morati da prevodimo ovu pozivnicu :-)  

U opuštenoj atmosferi, svojstvenoj Srbima, a u želji da još bolje povežemo našu zajednicu,  obeležićemo i početak rada prvog i jedinstvenog medija u UAE namenjenog da okupi, informiše i zabavi ex-Yu populaciju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i na Bliskom Istoku:  

Web Portal - BIRO, Bliski Istok RealnO.  

   

U Ujedinjene Arapske Emirate stigao je veliki broj “sokova” od šljive, dunje, kruške…, a svaki domaćini koji ih služi u svom domu (uz dozvolu, svakako!), tvrdi da je baš njegov “sok” “najbolji na svetu”. Upravo zato, pozivamo sve domaćine da učestvuju u takmičenju pod nazivom: 

“Čiča peče...” 

...gde će stručni žiri izabrati NAJBOLJI VOĆNI “SOK” U UAE. Nagrađeni će, pored laskave titule, diplome i (ne)zvaničnog priznanja NAJ “soka”, dobiti i nagradu koju će sponzorisati Hotel Le Meridien Abu Dhabi, a uručiti domaćin g. Nemanja Aćimović. Čak i ako ne učestvujete u takmičenju, pozivamo vas da ponesete “vašu najbolju na svetu” kako bismo uveličali ovaj skup i proslavu i osetili se kao kod kuće, iako smo daleko od kuće. 

     

Koliko su Srbi složni kad je teško i uvek spremni da pomognu, predstaviće nam članovi humanitarne organizacije: 

“Mali Svet”... 

...iz Dubaija, koja već godinama pomaže najmlađima u Srbiji, a pored redovnih, trenutno je u toku akcija koja, zahvaljujući donatorima iz UAE, stipendira više od 30 srednjoškolaca širom Srbije. 

   

S obzirom na bratsku povezanost i zajednički duh nacija Srbije i Grčke, ali i na činjenicu da su Srbi česti gosti, nedavno otvoreni grčki restoran “Acropolis” je idealno mesto gde ćemo se okupiti i napraviti atmosferu kao da smo u srcu Srbije. 

Hrana: Srpski Buffet “Domaći astal” na kome će se naći originalni srpski specijaliteti, po promotivnoj ceni od samo 99DHS. 

Piće: Pored “sokova” koje ćete doneti, ostalo piće će se prodavati po specijalnim promotivnim cenama “Srećni sat”. 

Smeštaj: Za sve one koji dolaze iz drugih gradova (ili država), Hotel Le Meridien je obezbedio specijalni popust pod nazivom “Konak” za sve registrovane posetioce proslave. 

Dress code: Narodna nošnja ili  Up-skill casual (po mogućstvu sa motivima iz Srbije). 

Uz prikaz prirodnih i kulturnih bogatstava, kuhinje, tradicionalnih i modnih motiva ovo će biti velika proslava, pa vas molimo da nam što pre potvrdite vaš dolazak na: 

rsvp@lemeridien.com 

Sve informacije možete dobiti na telefon 0563298327. 

Srdačno, 

Vaš, 

Le Meridien Abu Dhabi 

Domaćin i slavljenik, 

Nemanja Aćimović 

P.S. Organizatori su imali želju da donesu ringišpil iz Srbije, kako bi ova manifestacija dobila što autentičniji izgled, ali iz tehničkih razloga, ovo je ostavljeno za neformalnu proslavu Dana Državnosti, sledeće godine. ;