BIRO PRIČE

Dobre vesti: Od ex-Yu do Emirata - nikad lakše, nikad brže!

Bolja povezanost i dodatni letovi od domovine do pustinje

Integrisana saradnja između avio-kompanija Emirates Airlies i FlyDubai već donosi prve sjajne rezultate. Za sada, ova dva avio-prevoznika dele letove iz Dubaija ka Beogradu, a uskoro će deliti i letove ka Sarajevu i Skoplju.

Naime, Emirates Airlines je FlyDubaiju ustupila svoje kodove za usluge letenja prema prestonici Srbije, a uskoro će biti poznati kodovi za letove u prestonice BiH i Makedonije.

Emirates i FlyDubai već imaju interne sporazume o uslugama letova od i do Sarajeva, Beograda i Skoplja koji dozvoljava putnicima presedanje na letovima bez ponovnog čekiranja. Ali, ovi sporazumi ne pokrivaju koordinisano vreme leta.

Da podsetimo, od 1. juna ove godine kompanija Emirates započela je svakodnevne letove na relaciji Zagreb – Dubai.

  

  

Do početka zimske sezone FlyDubai će saobraćati na relaciji Dubai-Beograd četiri puta nedeljno. Kako je ranije najavljeno, od 29. oktobra FlyDubai uvodi svakodnevne letove iz Dubaija ka Beogradu i obratno. Raspored letenja pogledajte OVDE

Takođe, prema najavama iz ove avio-kompanije, FlyDubai će od 4. novembra uvesti dodatne letove iz Dubaija prema Skoplju, pa će tako putnici iz Makedonije tri puta sedmično moći da planiraju dolazak u Ujedinjene Arapske Emirate.

Najzad, avioni FlyDubaija između Dubaija i Sarajeva će saobraćati četiri puta sedmično, kao što je to bio slučaj i prošle zime.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Novi rekord u Emiratima: Najduži zip-lajn na svetu! (VIDEO)

Na kafi sa Gordanom Aleksić: Recept za uspeh u inostranstvu

Novi neboderi: Impresivna panorama grada rekorda (VIDEO)


;